Ainiin, tää on unohtunut. Kuvista voi ehkä päätellä, koska synttäripäivä on :).
Tässä testattiin taas yksi versio kääretorttupohjasta. Resepti on edellisessä postauksessa. Tässä oli nyt ihan pelkkää perunajauhoa jauhoina. Tulee kyllä kivan tiivis, mutta pitää sitten muistaa kyllä kostuttaa kääretorttuunkin. Tässä on täytteenä kaupan vadelmamoussepaketti (molemmat pussit) tehtynä Flora vispiin (että tulee kiinteämpää). Mukana on myös vadelmahilloa. Vadelma on vaan niin parasta valkosuklaan kanssa.
Päällä on perunankuorimaveitsellä Pandan valkosuklaasta vuoltua suklaata. Ekaksi alle on laitettu kerros kermavaahtoa, että hiput tarttuvat. Päädyt saa näppärästi laitettua nostelemalla suklaata leveällä (esim. lasten veitsi) veitsellä.
Esikoinen totesi tästä kakusta, että tämän "Kessun koti -kakku". Vinkkinä kerrottakoon, että Kessu on Cars-elokuvasta.
Olenkin jo kaivannut postauksiasi:)
VastaaPoistaSitä muistaa aina nää väliin jääneet, kun olisi seuraavaa tulossa :D. Eilen oli me&i:t ja viikonloppuna tulee pojan synttärit, niin pitää taas vanhat saada pois alta :D. Ompeluksiakin olisi :).
PoistaVoi että alkoi tekemään mieli täytekakkua tai muuta ihanaa herkkua :) Täytyykin kokeilla joskus tuota valkosuklaa hommaa. Se on hyvää ja näyttääkin kivalle kakun koristeena. En vaan koskaan muista leipomishetkellä asiaa.
VastaaPoistaJa suklaalla kuorruttaminen on jopa nopeampaa kuin leikkiä pursottimella :). Ja vielä paaaaaljon parempaa, kannattaa kokeilla :).
Poista