sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Äitienpäivä 2012


Äitienpäiväkakussa oli välissä perinteistä banaania (ei oikein ollut muuta hommattuna, hups) ja valkosuklaamousse. Päälle keittelin kerrankin täydellisesti onnistuneen kinuskin. Keitin tasan 15 minuuttia, levy kolmosella (alkuun täysillä, että alkoi kiehua, siitä alkaa ajanmittaus) ja määränä 2dl kermaa ja 2dl fariinisokeria. Keittämisen lopuksi kinuski ei läpäissyt vesilasitestiä, mutta pistin joukkoon 2tl tomusokeria. Täydellistä tuli ja maku mitä mainioin. Ei olisi kyllä uponnut kinuski kakkuun ilman tomusokeriakaan, mutta näin saatiin kinuski pysymään paremmin päällä ja sai ihanan paksun kerroksen kinuskia. Menin sitten sörkkimään kinuskia, kun se oli jo jähmettynyt, niin tuli levitysraidat. Aina tarttee sählätä.

En raaskinut maksaa marsipaaniruusuista (5e?) tahi maksaa pötköä marsipaania (3e) kolmen ruusun takia ja kakku kuitenkin kaipasi päälle vielä sitä jotain. Nämä ruusut on tehty Omareista. Pussi omaria 2.20e ja montaa ei noihin mennyt. Loput Omarit tekijän suuhun toki ;). Lämmitin omareita hetken mikrossa ennen muovailua, niin pehmenivät mukavasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti