sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Lastenkutsut 060413

Toive oli, että Oktonautit. Joten se on sitten Oktonautit. Aika vähän muuten Suomesta saa yhtään mitään Oktonautteihin liittyvää - ei edes leluja. Muutaman kirjan onnistuin bongaamaan. Nimipäivänä oli näppärä pitää peruuntuneet lastenkutsutkin. Helmikuussa on joka vuosi ollut kaikki kipeänä. Nyt melkein kaikki pääsivät mukaan :).


Varotuksen sanana voin sanoa, että ihan turha edes yrittää tehdä päätä oikeassa mittasuhteessa noille. Ehdotin pojalle, että tekisin 2D-kuvan, niin olisin saanut mittasuhteet kohdilleen, mutta sehän ei kelvannut, piti olla "haluan istuvia oktonautteja". Eli 3D sen olla piti. Massan on oltava pehmeää, että siitä pystyy oikeastaan edes yhtään mitään tekemään, mutta sitten taas pehmeä massa painuu kasaan, jos noille laittaa oikean kokoisen pään. Mutta noh, ei oteta viereen vertailukuvaa ja poika tunnisti nämä oikeiksi hahmoiksi, niin ei voi olla kuin tyytyväinen :). Vihreät lierot sai muuten pysymään pystyssä tekemällä niille reiät omenaporalla. Reikään voikreemiä toki sitten reunoille, ettei liero sula kakun sisällä.

Itse kakku on sitrustäytteellä: lemoncurdia ja mandariinia sekä pojan toiveesta "peekkää keemavaahtoo". Kakkupohja on neljän munan, joten kakussa on vain yksi väli ja halkaisija on "se isoimman vuoan kokoinen". Koristeet on tehty yhdestä Kaulintamassa-paketista (eli vaahtokarkkimassaa) ja kahdesta Kick-patukasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti