maanantai 17. kesäkuuta 2013

Me&I 160613

Perinteisesti kakku tehdään miikkareille kauden kuoseista, jos ehditään. Olen tehnyt juuri 13 päivää töitä putkeen sisältäen 9h, 10h, 12h päiviä. Mutta kuitenkin. Ajattelin, että tämä on helppo ja nopea idea. Jooei, ei ollut :D. Mutta tehty mikä tehty. Eli Me&I:n paidan kuosia kopioiden kutsuille kakku. Kakkua söi 18 aikuista ja muutama lapsikin (15 lasta, mutta pienimmät eivät tainneet syödä).


Välissä on tietenkin kaakaoiset kakkupohjat. Kaksi pellillistä kakkupohjaa, yhteensä 8 kananmunaa. Kolme levyä eli leikkasin pellilliset siten, että otin 2/3-palat ja sitten jäljelle jääneistä kahdesta 1/3-palasta tein kakun keskimmäisen kerroksen. Välissä mansikkaa ja kaakaokermavaahtoa. Päällä tummemmat pursotukset suklaamoussea ja sivuilla kaakaokermavaahtoa. Päällä keltainen on ihan vain voikreemiä ja autot on sokerimassaa.






Nuoremmalla poikasella onkin sitten juhannussynttärit, joten sai taas samalla hieman kakkureenausta ennen tärkeämpiä kakkuja. Tällä pojalla ei onneksi vielä ole mielipidettä aiheesta, vaan kaikki käy, kaikki ehdotetut kelpaavat. Kunhan on kakkua! :) Voi olla, että esikoisen 2v-kakku kaipaa revanssia eli olisiko se sitten muumikakku...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti