torstai 2. helmikuuta 2012

Pipoja talven vaatteisiin

Syksyn mittaan tuli tehtyä pipo jos toinenkin. Ne vaan jäi kuvaamatta. Pipot on pääosin tarkoitettu tämän talven vaatteisiin sopiviksi, mutta tuli taas muutama liian iso. Pari tilaustyötäkin tein pikkusiskolleni. Nyt on sitten dinoja parin vuodenkin päähän, kun tuli turhan reiluja. Ei kuitenkaan niin reiluja, että menisi itselleni. Sattumalta isojen väritkin osuu jemmassa oleviin haalareihin.

Me&I:ta kopioiden tehtiin siili lörppäpipoon. Siili on heijastinkangasta. Pimeän syksyn innoittamana, kun lunta saatiin odottaa niin kauan. Koko vaan on turhan reilu ja pari samanlaista on jo tulossa lisää. Itse pipo on velouria.

Poika tarvitsi raitahaalariinsa pipon, koska en raaskinut pipoa enää ostaa, kun tuli hommattua normaalia kalliimpi haalari, muttakun se oli pakko saada. (Sentään -20%) Ensin tein vihreän, tuli liian iso, sitten tein vaaleansinisen, sinne ei mahdu kypärä alle. Joten kolmatta tulossa. Musta on poikien tädille. Perinteisestihän dinopipot teen fleecestä.

Värit osuu raitahaalariin oikein passelisti.

Heijastinkangasta tuli tilattua oikein urakalla Kangastukusta. Noh, tästäkin tuli liian iso, joten toinen aivan samanlainen on tulollaan. Heijastaa kyllä hyvin ja kyllä näkyy!

Järkkärikameran salamalla ei saa edes kohtisuoralla salamalla kivoja heijastelukuvia, kun kamera osaa "korjata virhettä" liian hyvin :). Mutta kyllä, se heijastaa! :)

Poikien tonttulakit tuplatrikoosta.

Poikien täti halusi itselleen Ticket-kopion ja toi haluamansa kankaat. Tämäkin siis fleeceä, kuten mallina toiminut esikoisen Ticket-pipokin on.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti