maanantai 12. maaliskuuta 2012

Esikoisen syntymäpäivät 180212 - lastenkutsut

Esikoisen kaverisynttäreitäkin juhlittiin, kuten aiemmin mainitsinkin, ihan suunnitelmien mukaan viikkoa aikuisten kutsujen jälkeen. Jäänyt postaamatta, koska 19.2. iski kuin salama kirkkaalta taivaalta flunssa ja korkea kuume aivan täydellä voimalla. Mutta tässä näitä lopulta!

Testasin nyt kauppoihin tullutta uutta "Kaulintamassa"-tuotetta, joka on siis vaahtokarkkimassaa. Suosittelen lämpimästi! Mahtavaa tavaraa. En enää osta sokerimassaa, vaan ainoastaan tätä. Maku on parempi, värjääminen nopeampaa ja helpompaa, ei jää käsiin kiinni, ei tarvitse tomusokeria kaulitessa, tulee tasaisempi väri. Todella nopeaa käyttää tätä! Hinta vain vähän enemmän kuin sokerimassalla.

Riitoisuudesta vielä. Tässä kakku on tehty suurimpaan kakkuvuokaan ja paketillinen (250g) kaulintamassaa riittää tämän kakun päälle. Eli vihreä osuus on sitä kaulintamassaa ja linnut on muita materiaaleja. Ja kerros on sen verran paksu, että ihan helppo siirtää yhden ihmisen voimin ihan käsin nostamalla eikä tarvitse kikkailla mitään papereiden tms kanssa.





Välissä tässä "ans böös"-kakussa on suklaamoussea. Pohjana ihan perus täytekakkupohja. Lahjaksikin tuli todella suosittuja ja tykättyjä vihaisia lintuja. Poika on isin ipod touchilla lintuja pelannutkin ja nyt pääsee pelailemaan, kiitos vieraiden, niin koripalloillessa kuin pehmoillakin :).

2 kommenttia: