tiistai 6. syyskuuta 2011

Esikoinen 2v 060211

Heti ensimmäisestä kuvasta voinee havata, että se perinteinen eli aika, se loppui taas kesken. Puuttuu häntää ja puuttuu kättä muumeiltä. Väritkin ovat märkiä vielä. Täyte jäi liian löysäksi, joten se tuotti harmaita hiuksia. Välissä valmista mango-passion-moussea, mutta ensi kerralla sitten tehdään se suosiolla johonkin vaahtoutuvaan matskuun, että saadaan normaalia kovempaa tuosta. Liikaa painoa kakulla niin löysälle täytteelle, valui täytteet ulos jo ennen kuin ehti reunoja pursotella. Kakun päällä on sokerimassaa ja musta väri on Kick-patukkaa.

Tärkein tavoite tuli kuitenkin saavutettua, että poika oli todella mielistään kakustaan ja kyseli sen perään monesti.



Muumikeksien koristeleminen jäi kesken, kun piti priorisoida kakkua. Kekseissä on keksinä appelsiinikeksi, niin tumma suklaa olisi sopinut päälle oikein mainiosti.


Oho ainiin, kynttilät. Eli niillekään en ollut varannut kivaa paikkaa, mutta töks töks ja siihen vaan, otetaan ne sitten pois heti, niin helpompaa leikata.


Pöydänlaitto hieman vaiheessa vielä ja kakkukin ilman kynttilöitä vielä. Lapsille oli oma pieni pöytä kera muumiastioiden, muumikeksien, muumilakujen, muumilusikoide, jne.


Voileipäkakkua olisi taas saanut olla enemmän. Nam nam.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti