tiistai 6. syyskuuta 2011

Kummipoikani ristiäiset 210811





Kiire tuli ja myöhästyttiin, mutta hyvää oli ja kakut tuli tehtyä. Todella mentiin tällä kertaa kantapään kautta. Edellisenä päivänä tehty tummempi kakkupohja todettiin käyttökelvottomaksi aamulla ja sitten oltiinkin siinä tilanteessa, että kolmisen tuntia ristiäisten alkuun ja mies oli kaupassa hakemassa hyla-maitoa kakkupohjaan. Noh, noin 20min silti vain myöhässä ja kakkupohja oli kuitenkin tuntisen uunissa ja jäähdyttely päälle. Tummempaan kakkuun en vain ehtinyt laittaa sivuille enempää rouhetta. Kuljetuksessa on hieman suklaata tippunut alustalle, mutta alustan ollessa ruma Tupperwaren kakkukupu, niin suklaa ei tunnu missään - suklaa sitäpaitsi maistuu paremmalle kuin kova muovinen kakkukupu ;).

Muokkasin tummaa kakkua maanantailta hieman. Laitoin sekaan myös Fazerin sinistä, koska värieroa ei juurikaan ole ja maitosuklaa ei ole niin karvasta. Välissä oli enemmän appelsiiniakin kuin koeversiossa. Välissä siis mango-passion-mousse flora vispiin tehtynä, paketillinen appelsiinimarmeladia ja mehevä suklaakakkupohja. Suklaarouhe on kiinnitetty kaakaoisella kermavaahdolla kakun pintaan.

Valkosuklaakakku on myös jo perinteiseksi muodostunut kakku. Kakkupohja on vaalea rasvaa sisältävä pohja ja välissä on aiempaa reilummin vadelmahilloa sekä vadelmamousse flora vispiin tehtynä. Päällä Pandan valkosuklaata, joka on liimattu kermavaahdolla kakun kylkiin ja päälle. Tossut on kaakaolla värjättyä sokerimassaa. Tossuihin oli tarkoitus laittaa puuvillalangasta vaaleansiniset narut, mutta olimme mieluummin 10min vähemmän myöhässä kuin että olisin lähtenyt etsimään sopivaa lankaa jättikokoisista lankalaatikoistani.

Oman kameranikin toki unohdin matkasta, mutta onneksi sain kuvia varten kameraa lainaan siskoltani :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti