sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Isänpäivä 131111 - Hippikainakakku

"Äiti tekee hippikainakakun! Väliin keemaavaahoo, sukaata, manssii". Aviomiehenihän ei ole isäni, joten se kenen isä hän on, päättäköön, mitä isille tarjotaan, eikös niin :D. Eli esikoinen halusi hippikainakakun eli hippipaku klainarin Cars-elokuvasta. Hippikainaa meillä on fanitettu jo pitkään. Cars on hieman myös isin ja pojan juttu - koko homma lähtikin siitä, että isi on lukenut pojalle iltasatuina Cars-kirjoja ja siitä poika on alkanut fanittamaan. Elokuvaa ei oltu siis vielä katsottu, kun poika tuli hokemaan hippikainaa äidille ja äiti sai ihmetellä, että mikä ihmeen hippikaina.

Väliin poika halusi suklaata, kermavaahtoa ja mansikoita, mutta mansikkavajeen iskettyä välissä onkin vadelmahilloa. Päällinen on pastaväreillä värjättyä sokerimassaa. Mustat osat ovat Kick-patukkaa.

"Äiti haittoi peinin! Peini, peini, isi äiti haittoi hippikainaan peinin!" Eli Hippikainalla kuuluu olla yksi peili :).

Itsehän olisin pitänyt riittävänä sitä, että silmät näyttävät suht oikealta ja edessä on volkkarin logo. Mutta niin kun se mopo jo on karannut, niin sehän lähti vähän lapasesta. Rekkarikin on oikein.

Alunperin ajatuksena oli tehdä kakku 2D:nä, ei 3D:nä, ja laittaa sivuille kermaa. Siispä iski hieman massavaje ja piti tehä viimeistä sivua pienistä palasista.

Love and peace.

Turhan työläs kakku, jota tulee syömään vain isi, äiti ja esikoinen. Ja kuten esikoinen sanoo: "vauva saa tissin kautta!"

Esikoinen odotti kuvaussession päättymistä niin innoissaan, että pitihän sitä sitten antaa periksi, että äiti ottaa vielä kimppakuvan. Viimeisen kuvan jälkeen esikoinen sanoikin sitten, että "minä haluun tuota nyt syyä".

3 kommenttia: