Välissä tässä pikakakussa oli siis mansikoita muussattuna ja kermavaahtoa. Sivut pursottelin kermalla ja päällä on sulatettua tummaa suklaata (Pandan tumma on parasta) sekoitettuna kermaan.
Tässä blogissa esitellään amatöörin kädentöitä. Tämä äiti-ihminen leipoo, neuloo ja ompelee. Välillä myös askartelee. Kokeillaan, erehdytään ja opitaan! Siinä sivussa sitten kehitytään. Tarkoituksena on pitää koko homma ihan täysin harrastuspohjalla ja tilaustöitä tehdään vain sukulaisille. Käsitöiden tekemistä kun rajoittaa hieman kaksi pientä poikaa.
maanantai 29. elokuuta 2011
Aviomiehen syntymäpäivät 2010
Sitten luvassa jotain aivan uskomatonta. Mutta kyllä, tämä on oikein hyvää. Kakkupohjana tässä on perinteinen mikrosuklaakakku. Eli Tupperwaren mikrokannulla tehdään suklaakakku ja sitten täytän sen. Suklaakakkuresepti sisältää mm. suklaalevyn, rasvaa, jauhoja, munan jne eli menee ihan sellaisenaankin tosi hyvän makuisesta kakusta. Mutta päätin kokeilla, olisiko tästä pikakakun aihioksi. Kakkupohjahan on mikrossa vain 4 minuuttia, joten suurin aika tässä kuluu siihen, että odottaa kakkupohjan jäähtymistä. Kuumaa tai lämmintä pohjaa ei voi täyttää kermalla tai se sulaa!
Välissä tässä pikakakussa oli siis mansikoita muussattuna ja kermavaahtoa. Sivut pursottelin kermalla ja päällä on sulatettua tummaa suklaata (Pandan tumma on parasta) sekoitettuna kermaan.
Välissä tässä pikakakussa oli siis mansikoita muussattuna ja kermavaahtoa. Sivut pursottelin kermalla ja päällä on sulatettua tummaa suklaata (Pandan tumma on parasta) sekoitettuna kermaan.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti