keskiviikko 24. elokuuta 2011

Tupperware-kutsuille tarjottavaa kesällä 2010

Kaksissa edellisissä kakuntekosessioissa tykästyin Tupperwaren kakkukupuihin (ne on noi sinipohjaiset noissa kuvissa). Kuulin kaverilta, että juuri kesäkuussa oli vielä emännänlahjana kakkukupu, joten pika-aikataululla emännöin kutsut kuun viimeinen päivä. Käytin tilaisuuden myös siten hyväkseni, että päätin kokeilla paria kakkua, kun ei tarvitse itse syödä kaikkea. Väkeä oli nimittäin ihan mukavasti paikalla.



Valkosuklaa-vadelmakakkua sain joskus jonkun kaupan synttäreillä maistaa ja se jäi siitä asti kummittelemaan, että sitä on pakko päästä kokeilemaan. Tässä on muuten sama lautanen alla kuin mitä normaalistikin aina käytän eli tämä kakku on tosiaan normaalia pienempi. Välissä kaupan maitoon vatkattavaa vadelmamoussea. Tiesin, että haluan väliin normaalia moussea tiukempaa tavaraa eli laitoin normaalia vähemmän maitoa kuin mitä ohje sanoi. Päällä marsipaanikoristeita, joita tein rippijuhlakakkuun ja jäi yli.



Halusin kokeilla lopulta myös kiillettä eli liivatetta. Sellaista kiillettä, joka myös pysyisi kakun päällä ;-). Eli niitä kiivikakkuja ei lasketa. Mansikkakakun välissä on perinteisesti mansikkamössöä ja suklaata rouhittuna. Tässä kokeilin eri suklaata ja todettiin, että ei juuri maistu eli Fazerin sininen on se paras suklaa väliin laitettavaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti