Valkosuklaa-vadelmakakkua sain joskus jonkun kaupan synttäreillä maistaa ja se jäi siitä asti kummittelemaan, että sitä on pakko päästä kokeilemaan. Tässä on muuten sama lautanen alla kuin mitä normaalistikin aina käytän eli tämä kakku on tosiaan normaalia pienempi. Välissä kaupan maitoon vatkattavaa vadelmamoussea. Tiesin, että haluan väliin normaalia moussea tiukempaa tavaraa eli laitoin normaalia vähemmän maitoa kuin mitä ohje sanoi. Päällä marsipaanikoristeita, joita tein rippijuhlakakkuun ja jäi yli.
Halusin kokeilla lopulta myös kiillettä eli liivatetta. Sellaista kiillettä, joka myös pysyisi kakun päällä ;-). Eli niitä kiivikakkuja ei lasketa. Mansikkakakun välissä on perinteisesti mansikkamössöä ja suklaata rouhittuna. Tässä kokeilin eri suklaata ja todettiin, että ei juuri maistu eli Fazerin sininen on se paras suklaa väliin laitettavaksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti