maanantai 22. elokuuta 2011

Kälyn rippijuhlat 2010

Lakkiaisten kanssa samassa kuussa oli vielä toisetkin juhlat samassa osoitteessa. Silloin tehtiin sitten kaksi mandariinikakkua. Tällä kertaa kiivi oli välissä kermavaahdon kaverina. Molempiin kakkuihin oli aiheeseen sopivat koristeet tummasta suklaasta tehtynä. Tumma suklaa muuten muuttuu sulatuksen jälkeen epätasaisen väriseksi. En ole vielä keksinyt kikkaa tähän asiaan ja mistä tämä johtuisi. Näin ei nimittäin käy aina ja aina sulata suklaan lavuaarissa vesihauteessa.



Kakut ovat jälleen kuuden munan kakkuja tehtynä 26cm vuokaan. Molemmissa kakuissa on kaksi väliä. Toisessa on kermavaahtoa ja kiivisosetta, toisessa välissä Fazerin sinistä rouhittuna ja sekoitettuna kermavaahtoon. Päällä olevat mandariinit on säilykepurkista. Kakun päälle riittää juuri ja juuri kaksi purkkia mandariineja, mutta joutuu käyttämään ihan kaikki silputkin ja reunoille tekemään isot pursotukset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti